O nama

O nama

VEDECO team 

je tim mladih (i onih koji se uvijek osjećaju mlado wink) ljudi koji posjeduju višegodišnje iskustvo i stručnost u poslovima zaštite okoliša, stručnim poslovima kod rada s kemikalijama te poslovima izrade i vođenja projekata financiranih iz EU fondova i drugih izvora financiranja.

 

Poslovnim subjektima pružamo savjetodavnu uslugu poštujući visoke standarde kvalitete, a u profesionalnom i individualnom pristupu svakom poslu s klijentima stvaramo odnos ispunjen međusobnim povjerenjem i zadovoljstvom.

Nismo veliki i zato se svakom poslu, svakom projektu i svakom klijentu posvećujemo u potpunosti kao da je jedini za kojeg u datom trenutku radimo što smatramo, među ostalim, našom prednošću pred konkurencijom.

 

Više od 150 stalnih i zadovoljnih klijenata na ovom području, čiji broj svakodnevno raste, dio su naše vizije i zajedničkog uspjeha!.

 

Naša je misija biti ključna  POTPORA VAŠEM USPJEHU !

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se