EU fondovi -uzmite svoj dio kolača! Prigrlite potpore!

EU fondovi -uzmite svoj dio kolača! Prigrlite potpore!

 

 

Imate već nacrt projekta ili još niste sigurni što biste mogli učiniti s resursima kojima raspolažete, a da postignete svoj cilj i pritom povučete sredstva iz toliko najavljivanih i popularnih EU fondova? Trebaju Vam sredstva za ulaganja u infrastrukturu, turizam, proizvodnju ili obnovu kulturne baštine, održivo korištenje prirodne baštine, istraživanje i razvoj, inovacije, informacijske i komunikacijske tehnologije ili neku drugu namjenu? 

 

 Odmah ćemo pronaći optimalan model i u skladu s Vašim željama i ciljevima dobit ćete precizne informacije o svim natječajima u najavi, otvorenim natječajima, rokovima i svim mogućnostima sufinanciranja uz provjeru prihvatljivosti prijavitelja i projekta. 

 


Bilo da ste poduzetnik, jedinica lokalne (područne) samouprave ili tvrtka u javnom vlasništvu, s našim timom iskoristite sve ponuđene mogućnosti i ostvarite željene projekte uz EU POTPORE!

 

Paleta usluga u zaštiti okoliša nadopunjena je savjetodavnim uslugama vezano za mogućnosti financiranja bespovratnim sredstvima iz EU fondova.

 

Ulaskom u punopravno članstvo Europske unije, Republika Hrvatska je postala korisnica sredstava iz europskih fondova. Europski fondovi su zamišljeni kao financijski instrumenti koji podupiru provedbu pojedine politike Europske unije u zemljama članicama.

U financijskom razdoblju 2014.-2020. Republici Hrvatskoj je iz Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova na raspolaganju ukupno 10,676 milijardi eura.

 

U Hrvatskoj su tako u ovom i narednom razdoblju na raspolaganju sredstva iz:

 

·         Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR)

·         Kohezijskog fonda

·         Europskog socijalnog fonda (ESF)

·         Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR) i

·         Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo (EFPR)

 

kao i sredstva iz Programa Unije (Obzor 2020, LIFE, COSME i mnogi drugi). 

 

Ako se želite natjecati za potpore odnosno bespovratna sredstva za nabavku nove opreme, izgradnju ili rekonstrukciju objekata, edukaciju radnika, ulaganja u obnovljive izvore energije, zaštitu okoliša ili nešto treće, VEDECO team je pravi izbor za kvalitetnog i stručnog partnera.

 

Stručno osposobljenom kadru VEDECO team-a možete povjeriti:

 

  • savjetovanje/stručnu pomoć pri izradi projekta
  • izradu Poslovnog plana, Investicijske studije, Studije izvedivosti, Cost benefit analize....,
  • izradu projektnog prijedloga/zahtjeva za potporu,
  • praćenje / izvještavanje o novootvorenim natječajima iz EU fondova,
  • stručnu pomoć pri provedbi projekta.

  

Do sada se možemo pohvaliti nizom uspješnih projektnih prijava koje su našim klijentima priskrbile odobrena bespovratna sredstva za projekte ukupne vrijednosti veće od 180.000.000 kn !

 

Kod realizacije gotovo svih projekata bitna je njihova usklađenost sa Strategijama odnosno bitan preduvjet je postojanje strateškog planiranja. Strateško planiranje je strukturirani metodološki proces koji rezultira strateškim dokumentom u kojem se nalaze izbori koji vode ostvarenju misije. Načini realizacije misije u određenom razdoblju dalje se konkretiziraju u provedbenim dokumentima poput Akcijskog plana.

Vedeco team za svoje klijente izrađuje Strategije razvoja (strateške razvojne programe općine/grada, strateške planove razvoja pojedinih gospodarskih sektora na području JL(R)S marketnig strategije...) te provedbene dokumente (akcijske planove, planove gospodarenja otpadom i sl.).


 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se