EU FONDOVI - za JLS

EU FONDOVI - za JLS

OTVORENI: 
 
  • 4.3.3. Ulaganje u šumsku infrastrukturu - rok za prijavu: 01.07.2019.
  • Suradnja organizacija civilnoga društva i lokalnih vlasti na prevenciji korupcije i sukoba interesa u provedbi javnih politika - rok za prijavu: 31.12.2019.

 

Kod realizacije gotovo svih projekata bitna je njihova usklađenost sa Strategijama odnosno bitan preduvjet je postojanje strateškog planiranja. Strateško planiranje je strukturirani metodološki proces koji rezultira strateškim dokumentom u kojem se nalaze izbori koji vode ostvarenju misije. Načini realizacije misije u određenom razdoblju dalje se konkretiziraju u provedbenim dokumentima poput Akcijskog plana.
Vedeco team za svoje klijente izrađuje Strategije razvoja (strateške razvojne programe općine/grada, strateške planove razvoja pojedinih gospodarskih sektora na području JL(R)S marketnig strategije...) te provedbene dokumente (akcijske planove, planove gospodarenja otpadom i sl.).
 

 

U NAJAVI...
 
 Izgradnja i opremanje postrojenja za sortiranje odvojeno prikupljenog otpadnog papira, kartona, metala, plastike i dr. 

 Izgradnja i opremanje postrojenja za biološku obradu odvojeno prikupljenog biootpada
 
 Sanacija zatvorenih odlagališta neopasnog otpada 

 Izgradnja mreža sljedeće generacije (NGN)/pristupnih mreža sljedeće  generacije (NGA) u NGA bijelim područjima
  

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se